Verkorte kraamzorgopleiding

Welkom bij De Bakermat Opleidingen.

De Bakermat Opleidingen verzorgt de opleiding Kraamverzorgende, variant C in een kleinschalige, beroepsgerichte context waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De Bakermat Opleidingen stelt alle componenten van het beroep van kraamverzorgende centraal en biedt meer dan de vereiste onderdelen. Zoals een erkende EHBO-training (inclusief Oranje Kruis certificaat) met daarin extra aandacht voor pasgeborenen.

Doordat onze docenten jarenlange ervaring hebben in het vakgebied worden alle onderwerpen vanuit de praktijk benaderd of toegelicht. Door middel van simulaties wordt de praktijksituatie ingebracht in het leerproces, zodat de theorie direct kan worden toegepast in een oefensituatie.
Tevens wordt er extra aandacht besteed aan medische kennis, om problemen tijdig te kunnen signaleren en de juiste actie te ondernemen.

Al met al biedt De Bakermat Opleidingen een kwalitatief hoogwaardige opleiding tot Kraamverzorgende waarmee afgestudeerden een stevige basis hebben om hun beroep uit te oefenen.

Erkende opleiding

De Bakermat Opleidingen voldoet ruimschoots aan alle eisen zoals gesteld in het beroepscompetentieprofiel Kraamverzorgende, dat opgesteld is door Sociaal Overleg Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (SOVVT).
Zodoende heeft De Bakermat Opleidingen de branche-erkenning voor de opleiding Kraamverzorgende variant C, afgegeven door Calibris Contract namens de Sociale partners verenigd in het SOVVT.

Dit houdt in dat De Bakermat Opleidingen de bevoegdheid heeft tot het uitvoeren en examineren van de verkorte opleiding tot Kraamverzorgende en het uitreiken van het branche-erkende diploma.

Uitgebreide informatie over deze opleiding kunt u vinden op de website van

De Bakermat Opleidingen.

www.debakermatopleidingen.nl

voor vragen kunt u contact opnemen met:

Martine Cloosterman – de Ruijter

Opleidingscoördinator

Mailadres: info@debakermatopleidingen.nl

Telefoonnummer: 06-24 75 83 31