Eerst hulp

 1. Eerste Hulp Verlening Basisopleiding.
  Dit is een meerdaagse opleiding die na het afleggen van een praktisch examen recht geeft op het diploma Eerste Hulp verlener. Certificering door het Oranje Kruis.
  Deze opleiding wordt in 6 dagdelen gegeven, inclusief het examen.
  Meer informatie »
 1. Herhaling- vervolglessen Eerste Hulp Verlening.
  Na het behalen van het diploma Eerste Hulp Verlener is het van belang om jaarlijks de competenties te oefenen, uit te breiden en te verdiepen. Na het volgen van de lessen wordt na 2 jaar het herhalingscertificaat afgegeven.
  Deze lessen worden in 2 dagdelen gegeven.
  Meer informatie »
 1. BHV basiscursus.
  Deze tweedaagse opleiding bestaat uit twee delen, een deel Eerste Hulp Verlening en een deel Brandbestrijding en ontruiming. Na het afleggen van twee theoretische examens en competentietoetsen certificering via het NIBHV.
  Deze lessen worden in 4 dagdelen gegeven.
  Meer informatie »
 1. BHV herhaling- vervolgcursus BHV.
  Na het behalen van het BHV diploma is het van belang om jaarlijks de competenties te oefenen, uit te breiden en te verdiepen. Na het volgen van de lessen wordt het herhalingscertificaat afgegeven.
  Deze lessen worden in 2 dagdelen gegeven.
  Meer informatie »
 1. Eerste Hulp aan kinderen Basisopleiding.
  Dit is een één daagse opleiding die na het afleggen van een competentietoets recht geeft op het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. Certificering door het Oranje Kruis.
  Deze opleiding wordt in 2 dagdelen gegeven, inclusief de competentietoets.
  Meer informatie »
 1. Herhaling- vervolglessen Eerste Hulp aan Kinderen.
  Na het behalen van het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen is het van belang om jaarlijks de competenties te oefenen, uit te breiden en te verdiepen. Na het volgen van de lessen wordt na 2 jaar het herhalingscertificaat afgegeven.
  Deze lessen worden in 2 dagdelen gegeven.
  Meer informatie »
 1. Reanimatieopleidingen.
  Er is een opleiding Reanimatie voor volwassenen met het gebruik van de AED. Daarnaast wordt ook Reanimatie voor Baby´s en Kinderen met AED gegeven. Beide opleidingen duren ieder 1 dagdeel.
  Certificering via de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad).
  Meer informatie »
 1. Training Levens Reddend handelen PLUS
  Praktijkgerichte training in levensreddend handelen, reanimatie en AED, met daarbij een keuze mogelijkheid van verschillende voor uw doelgroep/organisatie belangrijke onderwerpen. Certificering van de reanimatie via de NRR, de Eerste Hulp via Cloos To You.
  Deze training wordt in 2 dagdelen gegeven.
  Meer informatie »
 1. Ontruimingsoefeningen.
  Wij kunnen ondersteuning geven bij het ontwikkelen, uitvoeren van ontruimingsoefeningen voor scholen en bedrijven. Inzet van LOTUS en rookmachines is mogelijk. BHV instructeurs kunnen hierbij begeleiding geven.
  Tijdsduur afhankelijk van voorbereiding en uitvoering.
  Meer informatie »
 1. Training van de BHV ploeg.
  Korte effectieve trainingen om de BHV ploeg te helpen om samen te werken in uitvoering van taken en werkzaamheden bij een calamiteit. Door middel van oefeningen en specifieke gewenste kennisonderdelen.
  Tijdsduur afhankelijk van voorbereiding en uitvoering.
  Meer informatie »