Evenementen

 1. Diamantroof.
  Detectivespel voor iedereen vanaf 6 – 7 jaar. Onder leiding van de politie wordt uitgezocht wie de diamant van de freule gestolen heeft en waar die gebleven is.
  Meer informatie »
 1. Diefstal in de middeleeuwen.
  Een spelprogramma voor kinderen van 7 – 10 jaar oud. In een kasteel is het magisch kristal gestolen. Onder leiding van de schout en zijn rakkers wordt dit mysterie met de aanwezige kinderen opgelost.
  Meer informatie »
 1. Hoe maak ik een toneelvoorstelling.
  Het is leuk om met elkaar toneel te spelen, maar om het goed te doen komen er heel wat dingen bij kijken. Door middel van workshops gaan we met de verschillende onderdelen aan het werk en maken samen een voorstelling!
  Meer informatie »
 1. Moord in de middeleeuwen.
  Een detectivespel voor kinderen van 10 – 14 jaar oud. De schout vraagt hulp van de aanwezigen tijdens een feest op het kasteel. De dag ervoor is er een moord gepleegd en de schout en zijn rakkers hebben hulp nodig om dit mysterie op te lossen. Detective spel voor volwassenen. Tijdens ieders aanwezigheid wordt er een moord gepleegd, niemand mag het pand verlaten! De recherche roept de hulp in van de aanwezigen, om te helpen met het onderzoek. Wie heeft het gedaan en wat was het motief?
  Meer informatie »
 1. Moordavond.
  Detective spel voor volwassenen. Tijdens ieders aanwezigheid wordt er een moord gepleegd, niemand mag het pad verlaten! De recherche roept de hulp in van de aanwezigen, om te helpen met het onderzoek. Wie heeft het gedaan en wat was het motief?
  Meer informatie »
 1. Organisatie van een speeldag, weekend of kamp.
  Een korte cursus waarin alle onderwerpen die noodzakelijk zijn om een dag weekend of kamp te organiseren de revue passeren. Praktisch aan de slag en zelf een programma maken!
  Meer informatie »
 1. Schminken.
  Praktische cursus om de basistechnieken te leren en veel te oefenen. Ieder cursusmoment staat er een ander onderwerp centraal.
  Meer informatie »
 1. Spelen in een thema.
  Met kinderen spelen in een thema is erg leuk. Maar hoe organiseer je een dergelijk moment? Op deze cursusdag worden alle onderdelen aan de hand van een zelfgekozen thema uitgediept.
  Meer informatie »
 1. Spionagespelen.
  Spelactiviteit voor deelnemers vanaf 6 -7 jaar. Codes ontcijferen, verdachte personen schaduwen en een spionagenetwerk oprollen. Voor volwassenen kan dit ook een teambuilding activiteit zijn.
  Meer informatie »
 1. Survivalactiviteiten.
  In een bosrijke omgeving allerlei avontuurlijke activiteiten uitvoeren, zoals vlotvaren, kampvuur maken, koken op houtvuur en avontuurlijke tochten door de omgeving.
  Meer informatie »
 1. Verjaardagsfeestjes.
  Een verjaardag is heel persoonlijk, dus maak ik een programma op maat! Afhankelijk van de wensen van de jarige, de ouders en de mogelijkheden die er zijn wat betreft de locatie en het jaargetijde.
  Meer informatie »
 1. Eten met een thema:
  Dit diner of lopend buffet kan plaatsvinden bij u thuis of in een restaurant. De eetzaal aangekleed in de gekozen stijl, het eten in dat thema en kan er op verzoek een activiteit als een rode draad door lopen. Er zijn verschillende thema’s mogelijk.
  Meer informatie »
 1. Met goudzoekers op avontuur:
  We volgen het spoor van de goudzoekers, we gebruiken onze spoorzoekerstalenten, om na enige avontuurlijke ervaringen en sportieve uitdagingen zelf goud te gaan zoeken en wassen! Ook de inwendige mens wordt op deze ontdekkingsreis niet vergeten!
  Meer informatie »
 1. Teambuildingsactiviteiten:
  Als teambuilding kan er een activiteit of spel, binnen of buiten, worden uitgevoerd. Op speelse en actieve wijze gaan uw medewerkers of uw team aan de slag om samen de vooraf gestelde doelen op speelse wijze te behalen. Dit programma is maatwerk en wordt in overleg samengesteld afhankelijk van uw wensen.
  Meer informatie »